tirsdag 23. juni 2009

Ut å plukk….

 

 

 P6234460  P6234416

P6234440 P6234442 

P6234452   P6234466

St.Hans hjemme i hagen har i dag vært ensbetydende med forsinket guttebursdag for tenåringen vår….Det var en gjeng med slitne gutter som kom hit ikveld skal jeg love. De hadde alle vært på overnatting med 7.trinn på skolen, som en siste hyggestund før de skal over på ungdomsskole og nye utfordringer…Det var visst ingen av dem som hadde lagt seg FØR kl. ett i natt(les: lagt seg-ikke sovnet: det gjorde de vel strengt tatt ikke.)

St.Hansaften har vært helt topp værmessig,nå er’e søren i meg sommer’n(som Henning Kvitnes synger…)Husk at du må legge blomster av 7 forskjellige sorter under hodeputen inatt,så drømmer du søtt om din elskede…

 

UT  Å PLUKK;)

6 kommentarer:

torleif ann karin sa...

Ja midtsommernatten er her!!! tenk nå går vi mot mørkere tider igjen. Nei, vil ikke tenke på det, sommeren er laaaaaaaang ennå.
Fine bilder du har, og ja - husker godt det med blomstene fra jeg var små, da hadde jeg alltid 7 sorter under puta...Men tror ikke det blir det i natt.

Ønsker deg en riktig god sommer.

klem Ann<3

Lyst på livet sa...

Haha...Theodor sovnet sittende i sofaen mens han ventet på å bli kjørt til dere i dag. Han sier de sovna kl 5.....kl 6 var de våken igjen! Men moro har de hatt det. Siste mulighet for å få gjort noe spik på barneskolen :-)

Sommeren har satt seg nå, Hege. Og vi håper den har kommet for å bli :-)

Klem

Mia sa...

jeg borde sikkert lagt blomster under puten... "feiret" kvelden med venner ikveld og nå etter oppvask må jeg gå til sengs. Føler meg litt heldig. Svenskarna firade midsommer i fredags og siden jeg bor i Norge kan jeg gjøre det i dag og :-) Sweet dreams.

in my garden sa...

Nydelig sommer vær,får håpe det varer leeeenge!

moa sa...

halloen miss marple -
..så skjønne blomster du har plukket...
klabert du kan få vite skomerke, heter rieker...sålen er bare helt fantastiske, akkurat som man går på luftputer...og skoene er i skinn, så de puster...anbefales!!!
(jøss, skulle tro jeg var skoselger, hihi...)
...kos deg videre i sommernatten!
moaklem

Min Verden Hanne sa...

Så nydelig :) jeg er helt enig - ut og plukk! God helg. H.